Master Pro 500

Master Pro 500 on uusin Master Pro-malliston vene. Se sopii erityisesti kalastukseen ja kuljetuskäyttöön, mutta myös kaikenlaiseen vesiurheiluun. Se on turvallinen vene kaikissa nopeuksissa.

Master Pro 500 + F50 ELPT EFI

Master Pro 500

15°:n V-kulma perässä ja 20°:n V-kulma veneen keskiosassa murtavat aaltoja kuin vene olisi kokoaan suurempi. Nykyaikainen täysalumiinirakenne suojaavilla pohjalistoilla ja polyuretaanivaahtotäytteisellä rungolla, joka takaa hiljaisen käynnin ja kantavuuden (myös vedellä täytettynä) viisi (5) henkilöä kyydissä. Veneen suuret vapaat pinnat ja keulan korotetun kannen alla oleva tilava säilytystila tekee siitä täydelliseen urheilukalastusveneen. Alumiinisen ohjauspulpetin takana istut suojassa ja tukevan kädensijan sekä täyshitsatun reelingin ansiosta pystyt saamaan tukevan otteen kaikissa tilanteissa. Niitä voidaan käyttää myös kuorman turvalliseen sitomiseen rakennusmateriaalia tai muita tavaroita kuljetettaessa. Erittäin helppoajoinen runko matalalla 0,51 l/mpk kulutuksella 25 solmussa, 40 hevosvoimaisella moottorilla.

Varusteet

Takapenkin tyynysarja, ratti, kaapeliohjaus, ohjauspulpetti suurella tuulilasilla, rst-varustekaari tuulilasin ympärillä. kulkuvalot virtakytkimellä, pääkytkin, hainevä-keulakaide, tartuntakaiteet, uimatikkaat, sekä automaattinen tyhjennyspumppu.

Lisävarusteet

Ajokuomu, kuljetuspeite, pulpetinsuojahuppu

Tekniset tiedot

Pituus: 4,90m
Leveys: 1,96m
V-kulma: 15,0°
Paino: 380 kg
Rungon paksuus pohja/kylki: 3,0/3,0 mm
Kantavuus: 375 kg / 5 hlö
Suositeltu moottori: 40 – 60 hv
Tyhjennys: Kyllä, sadevesityhjentyvä ja sähköpumppu
CE-luokka: MASTER Pro 500 on tyyppiluokiteltu CE-luokkaan C
(Rannikkovesistöt ja saaristo 13,9 m/s ja 2 m aallonkorkeuteen saakka)