Master Pro 550

MASTER Pro 550 on täysalumiininen monikäyttövene, joka soveltuu kalastukseen, kuljettamiseen, retkeilyyn tai vesiurheiluun. Master Pro-luokan vankka rakenne. Vakaa ja turvallinen, hyvät meriominaisuudet myös kovemmassa merenkäynnissä.

Master Pro 550 + F60 CT

Master Pro 550

Master Pro 550:ssä on hyvä näkyvyys suurten tuulilasien ansiosta. Lisävarusteena saatava suojapeite on kaksiosainen ja kun sivut otetaan pois, jäljelle jää katto aurinkosuojalla. Kiinteä 120 litran polttoainesäiliö takaa suuren toimintasäteen. Useita sekä lukittavia että avoimia säilytystiloja erilaisiin tarpeisiin. Nykyaikainen rakenne polyuretaanitäytteisellä rungolla mahdollistaa hiljaisen käynnin ja kantavuuden. Erittäin helppoajoinen runko ja matala 0,84 l/mpk kulutus (25 solmua 90-hevosvoimaisella moottorilla).

Varusteet

Ajokuomu, takapenkin tyynysarja, ratti, hydraulinen ohjaus, pulpettien väliovi, säilytystilat pulpeteissa, lukittavat säilytystilat, kuljettajan- ja apukuskin erillisistuimet, kulkuvalot virtakytkimellä, pääkytkin, hainevä-keulakaide, uimatikkaat, säilytyslaatikot kiinnitystarvikkeille sekä keulassa että perässä ja tartuntakaiteet.

Lisävarusteet

Kuljetuspeite, Targa-kaari

Tekniset tiedot

Pituus: 5,50m
Leveys: 2,02m
V-kulma: 15,0°
Paino: 510 kg
Rungon paksuus pohja/kylki: 4,0/3,0 mm
Kantavuus: 450 kg /6 hlö
Suositeltu moottori: 50 – 100 hv
Polttoainesäiliö: 120 l
Tyhjennys: Kyllä, sadevesityhjentyvä ja sähköpumppu
CE-luokka: MASTER Pro 550 on tyyppiluokiteltu CE-luokkaan C
(Rannikkovesistöt ja saaristo 13,9 m/s ja 2 m aallonkorkeuteen saakka)